Kuntavaaliehdokas Janiika Vilkuna
Ajankohtaista,  Blogi

Olen ehdolla kuntavaaleissa Jyväskylässä

Koronarajoituksista huolimatta rohkeasti eteenpäin katsovan alueellisen päätöksenteon pitää jatkua. Olin Keski-Suomen Kokoomuksen ja Jyväskylän Kokoomusnaisten ehdokas eduskuntavaaleissa 2019. Sain vaaleissa lähes 1800 ääntä ollen kokoomuksen 2. Jyväskylässä, suurkiitos tästä kuuluu äänestäjille ja aktiiviselle tiimilleni. Jatkan työtä ja olen kuntavaaleissa ehdolla Jyväskylän kaupunginvaltuustoon.

Olisin todella kiitollinen, jos voit tukea kampanjaa seuraamalla Facebookin ehdokassivuani sekä twitter- ja instagram-profiilejani. Kaikki nämä kanavat löytyvät tämän verkkosivustoni etusivun some-feedistä. Reagoimalla päivityksiin edistät kampanjan näkyvyyttä, vaikket itse Jyväskylässä olisikaan.

Autat myös valtavasti kertomalla Jyväskylässä asuville läheisille, ystäville ja tuttaville ehdokkuudestani! Tämä on todella arvokasta apua, jokainen ääni ratkaisee.

Jos muutoin haluat ja voit auttaa, niin klassikkolauseen mukaisesti “pienistäkin puroista syntyy suuri virta”: kampanjan tekemisessä kaikki maksaa aina verkkosivuista kuvankäsittelyyn ja esitteistä lehtimainoksiin. Lahjoituksia voi tehdä täysin nimettömänä (kuntavaalien vaalirahoitusilmoituksissa vain yli 799 euron lahjoittajat on julkaistava nimellä). Jo muutamalla kympillä ostetaan hyvä pino flyereita tai kerrytetään varoja kalliiseen ilmoitustilaan. Tarkemmat tukiyhdistykseni lahjoitustiedot löydät tule mukaan -sivultani.

Kaikenlaiset ideat, työpanokset ja tsempit otamme kiitollisuudella vastaan. Yhtäkään kampanjaa ei tehdä yksin, tule mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *