Janiikasta sanottua

Janiika on monipuolinen, osaava, kansainvälinen ja arkijärkevä, aina ihmisen puolella.

– Sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Paula Risikko


Janiikasta ei ole vaikea sanoa myönteisiä asioita. Hänellä on kansainvälistä ja laajaa lainsäädäntötyökokemusta. Itse äänestän myös aina henkilöä, joka on hyvä tyyppi, ja Janiika on hyvä tyyppi.

– europarlamentaarikko Petri Sarvamaa


Janiika on erittäin tehokas, älykäs ja osaava nainen, jonka kanssa on ollut ilo tehdä työtä. Kaikesta siitä kokemuksesta, mitä täällä Euroopan parlamentissa karttuu, on erityistä hyötyä Jyväskylälle ja Keski-Suomelle.

– europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen


Janiika tuntee hyvin työn ja perheen yhdistämiseen liittyvät kysymykset ja haasteet sekä hallitsee osaamiseen, koulutukseen ja nuorten tulevaisuuteen liittyvät asiat.

– kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen


Voin lämpimästi suositella Janiikaa. Hänen kaltaisiaan valtuutettuja tarvitaan. Janiika osaa asiat, tuntee päätöksenteon ja sen, miten lakeihin ja budjetteihin voidaan vaikuttaa.

– kansanedustaja Sofia Vikman


Olen tehnyt moninaista yhteistyötä Janiikan kanssa ja voin sanoa, että hän on rautainen pakkaus. Uskon, että jyväskyläläiset arvostavat ehdokasta, jolla on Euroopan tason kokemusta, toisaalta ymmärtää Suomen tason politiikkaa ja tuntee hyvin oman kotikaupunkinsa asiat.

– Helsingin apulaispormestari Pia Pakarinen